Annulering

Als u een reservering bij Logeerplezier wilt annuleren, neemt u dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail (info@logeerplezier.nl).

Bij annulering van uw reservering brengen wij kosten in rekening. Wij moeten deze annuleringskosten in rekening brengen omdat wij doorgaans een huisje niet meer verhuurd krijgen.

Bij annulering tot twaalf weken voor aanvang van de huurperiode brengen wij 30% van de huurprijs in rekening als annuleringskosten. Bij annulering tussen twaalf tot zes weken voor aanvang van de huurperiode brengen wij 70% van de huurprijs in rekening als annuleringskosten. Bij annulering korter dan zes weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode brengen wij de volledige huurprijs in rekening als annuleringskosten.

Wij raden u daarom ook sterk aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten als u een vakantie bij Logeerplezier boekt.

 

Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom