Vakantiehuisje

Logeerplezier heeft een volledig aangepaste huisje in de verhuur op vakantiepark Ackersate in Voorthuizenhuisje Egel – E24 

Geen tillift standaard aanwezig

Er is helaas geen tillift standaard aanwezig, echter is er goed contact met de thuiszorgwinkel van Voorthuizen. Zij brengen de tillift naar het huisje en komen hem ook weer ophalen. Informatie over deze procedure geven wij u graag indien gewenst.

Voor het huisje geldt dat huisdieren NIET zijn toegestaan en dat roken uiteraard verboden is!

Bedlinnen, theedoeken en handdoeken

Theedoeken,handdoeken en bedlinnen dient u zelf mee te nemen. U kunt ook bij aankomst aan de receptie van Vakantiepark Ackersate een lakenpakket huren voor 6 euro p.p.p per pakket. In het huisje zijn synthetische eenpersoons dekbedden en kussens aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden

Een boeking is pas definitief als een niet terug te vorderen aanbetaling van 30% per bankoverschrijving voldaan is. We adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij een tijdige annulering van uw reservering proberen wij het huisje aan iemand anders te verhuren. Als dat lukt dan krijgt u de volledige huursom terug.

Als u tussen de negen en zes weken voor de aankomstdag annuleert brengen wij 60% van de huursom in rekening. Als u minder dan zes weken voor de aankomstdag annuleert brengen wij 100% van de huursom in rekening.

Echter, als het ons lukt om uw huisje voor de volledige huursom aan iemand anders te verhuren, dan brengen wij geen kosten in rekening en krijgt u alles terug!

Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom