Ervaring Ouders Dinand

Dinand logeert sinds 2016 bij stichting Logeerplezier. Dinand heeft autisme en een verstandelijke beperking.
Wat fijn is aan stichting Logeerplezier is dat er 1 op 1 begeleiding is. Dinand heeft duidelijkheid en rust nodig en dat is er.
De begeleidster kwam eerst een aantal keer bij ons thuis om kennis te maken en om Dinand zijn rituelen te kennen. Zo maakte het de eerste keer makkelijker toen hij uit logeren ging.
Het vakantiehuisje is fantastisch. Alle voorzieningen zijn aanwezig en er is een tuin met een hek er omheen wat weer veilig is, en een schommel, dat is de favoriet van Dinand.
Bij het vakantiehuisje is ook een zwembad gelegenheid, met een eigen ingang en omkleedruimte wat erg prettig is.
Ook worden er uitstapjes gemaakt, bijv naar de dierentuin, monkeytown of er wordt een ijsje gegeten.
Zelf ben ik alleenstaand en heb ik nog een dochter met diabetes type 1. Als Dinand een weekend uit logeren is. Hebben we even tijd om tot rust te komen en om iets te ondernemen wat met Dinand erg moeilijk is. Dinand heeft het erg naar zijn zin bij stichting Logeerplezier en dat maakt ons erg blij!
Groetjes Janou ( moeder van Dinand)

Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom