Het Park

Al onze huisjes staan op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Meer informatie over Vakantiepark Ackersate vindt u op hun website (klik hier).

Voor ieder wat wils bij Ackersate in Voorthuizen…

Ouders met jonge en oudere kinderen zullen zich uitstekend weten te vermaken. De kleintjes genieten op de speeltoestellen en in het spartelbad. En voor de oudere kinderen is er ook genoeg te beleven. Naast zwemmen is er ook sport en spel, poolbiljarts, tafeltennis en de outdoor midgetgolfbaan.

De omgeving

Ackersate ligt op ongeveer 10 minuten afstand van het dorp Voorthuizen en op korte afstand van uitgestrekte bossen. Op 750 meter van het terrein ligt de recreatieplas ‘Zeumeren’ met o.a. short-golf, midget-golf en foot-golf de overdekte speelhal Het Schateiland en andere recreatieve mogelijkheden voor de gasten van het vakantiepark.

Het vakantiepark profiteert van een centrale ligging met goede en ‘snelle’ aan- en afvoerwegen. De uitstekende fietsroutes in de landelijke omgeving van Voorthuizen zijn geweldig.

Om een promotiefilmpje van Ackersate te zien dat een goede indruk van het park geeft, klik dan hier.

 

 

 

Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom