Ervaringen

Wat hebben wij twee mooie weken gehad !

Hallo Patricia,

Wat hebben wij twee mooie weken gehad!
Vier seizoenen voorbij zien komen qua weer, maar dat heeft onze pret niet gedrukt!
We willen jou ontzettend bedanken voor het mogen gebruiken van jouw prachtige, volledige, goed verzorgde accommodatie!
We hopen, dat we het net zo zorgvuldig achtergelaten hebben als wij het aantroffen.
We hebben ontzettend genoten en komen zeker een keer terug!!
 
Dank je wel voor dit geweldige initiatief!
 
Róbin, Peter en Brenda 
 

Genoten 

Wat hebben wij weer genoten afgelopen week in vakantiehuisje B10! Het is voor ons een heerlijk huisje met veel privacy en van alle gemakken voorzien zodat een vakantie als gezin voor ons toch nog mogelijk blijft. Dit wilden wij je graag even laten weten.

Wat waren wij blij en dankbaar dat wij na een lange onzekere tijd onze oudste zoon toch mee mochten nemen vanuit de instelling. 

Wat was hij blij en ontspannen tijdens zijn vakantieweekje en wat was het fijn om als gezin weer compleet te zijn. Onze zoon heeft heerlijk huifbed gereden bij de manege zonder drempels en wij zijn een dagje met een gehuurde rolstoelfiets gaan fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Verder veel bij het huisje vertoefd. De weergoden waren ons gunstig gezind en dat was heel fijn. Hij heeft heerlijk buiten rondgereden in de tuin met zijn rolstoel en veel geschommeld. Helaas vloog onze vakantieweek om maar wij kunnen op een fantastische week terugkijken!

Hopelijk doorstaat Stichting Logeerplezier de moeilijke periode rondom corona en kunnen wij blijven genieten van jullie mooie initiatief.

Tot ziens!

,

Een topvakantie !

“Onze vakantie is echt top bevallen. Vooral de bedbox was een uitkomst, nu wisten we zeker dat Luna vrij snel elke avond in slaap zou vallen. Ook alle aanpassingen en veiligheidsdingen konden we merken dat over nagedacht was (en door ervaringsdeskundigen was toegepast 😉 ). Het gaf ons zo veel rust, dat is echt onbeschrijflijk… Onze jongste was ook helemaal weg van al het leuke speelgoed. We hebben echt een topvakantie gehad en kan niet wachten tot je de vakantieperiodes voor volgend jaar vrij geeft voor de huisjes.” 

 

Pasen op Ackersate in een huisje Stichting Logeerplezier!

Tijdens het paasweekend van gingen wij (vader, moeder) met dochter Farah logeren in een huisje van Stichting Logeerplezier op het park Ackersate. Het was een prachtige ervaring in een heerlijk huisje dat van alle gemakken en nog veel meer voorzien was. Teveel om op te noemen, maar zeker de overdaad aan speeltjes met allerlei muziekjes was een enorme verrassing!

Wat verder onverwacht aangenaam was, is dat het een overzichtelijk en gemoedelijk park is. Met veel mensen die een vaste standplaats voor hun caravan hebben. En ook bekend lijken met de doelgroep van Stichting Logeerplezier; ze deden in ieder geval heel vriendelijk, spontaan en gastvrij – juist naar Farah.

Ook het zwembad is mooi. Voor onze dochter – die nauwelijks echt zelf beweegt en verwend is met een super verwarmd schoolzwembad – durfden we het water van 23 graden Celsius nog niet aan. Was het zomer geweest – dan waren we zeker gaan zwemmen. En apart ingang voor Logeerpleziergasten naar het zwembad, met super kleedruimte (brancard, met douchestoel – waarmee je kind prima kunt verplaatsen), dergelijke voorzieningen maken zwemmen op vakantie een feest (in plaats van een ingewikkelde en gevaarlijke exercitie).

Onze dochter – die in het dagelijkse leven de zee gewend is, met wild krijsende kraaien – genoot vooral van de schommel in de tuin met om haar heen het gezang van de verschillende vogeltjes in de berken van het perk. Ook wandelen in de nabije, landelijk omgeving vond ze heerlijk.

Hoogtepunt was wel fietsen op het relatief nabij gelegen nationaal park de Hoge Veluwe op een bij het bezoekerscentrum te reserveren elektronische rolstoelfiets. Hobbelde ze voorheen in een wagentje achter de fiets aan – nu zat ze vorstelijk voorin.

Hadden wij (vader, moeder) nog de illusie aan het eind van de dag een hert of misschien wel een wildzwijn te kunnen bespeuren – dan zorgde onze van plezier kraaiende dochter er wel voor dat de wilde dieren zich goed gedeisd hielden.

We willen Patricia en haar collega’s hartelijk bedanken voor haar werk om deze vakantie te laten slagen!

Christien

 

We zijn alweer een tijdje terug van vakantie maar denken er nog met veel plezier aan terug. We zaten in huisje b10. De aankomst en het inruimen van de spullen was normaal een probleem. De kinderen gingen alle kanten op en het was een stressvolle gebeurtenis. Hier niet het was zelfs heel rustig en relaxt . Terwijl de kinderen speelde konden wij rustig alles naar het huisje brengen. Vooral voor Nick was dit echt een uitkomst. En het huisje zelf zo compleet. We vielen van de ene in de andere verbazing. Alles was aanwezig speelgoed, boekjes ,fietsen, zandbak,schommel noem maar op. Alle kasten waren ook beveiligd zo fijn.

Dat was bij andere huisjes wel anders. Ze zaten overal aan en dat gaf soms echt gevaarlijke situaties. En dan het zwembad. Een eigen kleedkamer wat een luxe. In het zwembad keken ze ook hun ogen uit. En wat hadden we een heerlijk weer zeg die week. Elke ochtend en avond hebben we heerlijk buiten kunnen eten in de tuin. De omheinde tuin was echt het eerste waar we voor vielen. Vooral Nick ging er normaal vandoor en broer Bart vond dat ook wel leuk. Nu hadden ze een tuin voor zichzelf waar ze zich heerlijk konden vermaken. Zo konden wij ook eens rustig zitten.

Elk jaar zag ik meer op tegen de vakantie omdat het alleen maar stress en boosheid van Nick opleverde. Nu hebben we dankzij Stichting Logeerplezier onze vakantieplek gevonden.

Eindelijk een fijne vakantie voor zowel ons als de kinderen. Dit was de 1e keer dat we er waren maar zeker niet de laatste keer!!!

Heel erg bedankt

 Groetjes Richard, Bianca, Nick en Bart

 
 
Lieve Patricia, 
 
Het leven met een zorgintensief kindje, is echt niet altijd makkelijk. Ziekenhuisbezoeken, therapeuten hier en daar, en die onzekerheid die je  continu achtervolgt. Een paar dagen weg is natuurlijk heerlijk, maar wel een halve volksverhuizing en de vraag waar je terecht komt weerhoudt je er vaak van ook echt iets te ondernemen. Bovendien de vraag of je kindje dat wel aankan. Meestal zijn we de eerste 3 dagen met haar in de weer voor ze ergens acclimatiseert. 
Vanaf de seconde dat we de drempel overliepen in huisje B10, voelde het als thuis. Elin straalde en Bente begon gelijk te spelen met de bakken vol met speelgoed. Elin vond haar bed prachtig en maakte snurkgeluiden (daar wilde ze dus wel in slapen!!) en Bente had al snel haar bed uitgezocht. Patrick en ik keken elkaar aan en alle stress vloeide uit ons weg. Wat is dit een bijzondere plek.
We hebben genoten van de omgeving, heerlijk gefietst en gewandeld. We hebben geslapen (wat een topbedden!) en vooral genoten van elkaar. Niks hoeven (zelfs geen was gedraaid, al kon dat wel!) en uitrusten. Elin besloot gewoon een paar nachten door te slapen (!!) en wij hebben heerlijk ontbeten met verse croissantjes van het winkeltje op de camping. Elin wilde natuurlijk elke dag zwemmen, en we konden hier zelfs met haar van de glijbaan! De aparte ingang was ook erg fijn, we lopen vaak tegen erg rolstoelonvriendelijke kleedkamers aan. 
 
Deze foto van Elin en haar pappa en mamma zegt genoeg: volledig ontspannen en genieten van elkaar!
Patricia &co, wat hebben jullie een fantastische plek gecreëerd, wij komen ZEKER terug!
 
Liefs, 
Patrick, Marie-Jose, Bente en Elin! 

Wat fijne vakantie voor Joey. Bij aankomst hoefde er niet gelijk van alles uitgepakt en klaar gezet te worden voor Joey.
De bubbelbuis was snel ontdekt en daar hebben Joey en zijn kleine broertje zich heerlijk vermaakt terwijl wij op ons gemak alles in orde konden maken.
De bedbox en de inrichting van de woonkamer zorgden ervoor dat wij ook even heerlijk konden zitten zonder elke 5 minuten Joey ergens weg te moeten halen waar hij niet aan mocht komen.
We hebben genoten van de mooie bossen, het zwembad en vooral van de tandemfiets. Wat zagen we ons ventje genieten tijdens het fietsen. En wat waren wij trots dat het zo goed ging.
Eindelijk eens een ontspannen vakantie voor het hele gezin. Aan werkelijk alles was gedacht in het huisje.

Groetjes Laurens, Mariel, Nikki, Joey en Ravi  

In Mei zijn we nog even lekker voor een midweekje naar Voorthuizen gegaan en hebben we gezeten in een huisje van Stichting Logeerplezier.
Wow! Wat is dat verrassend binnenkomen, er is werkelijk overal aan gedacht!  Je valt van de ene in de andere verbazing! Van een bedbox in de woonkamer, een eigen snoezelkamer, een speciaal douchebed tot een giga kast vol met speelgoed, spelletjes en boekjes! Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. In de schuur naast het huisje staat een super stevige wandelwagen, fietsen en er is zelfs een ouderkindtandem!  🙂 . Park zelf is ook keurig en het zwembad heeft een eigen ingang voor gasten die gebruik maken van de aangepaste woningen. Daardoor heb je een eigen kleedruimte met kluisje en ga je via een andere deur het zwembad in.
Als er iets aan de hand was en je melde dat bij Patricia reageerde ze ook gelijk en probeerde altijd mee te denken voor een oplossing. Dikke duim voor haar! 
Wij waren zeer tevreden over deze vakantie en helemaal over hoe alles geregeld is! We komen zeker nog een keer terug!

Groetjes Ellen 

Ik ben met mijn kleinzoon Xander van 4,5 jaar een lang weekend in een huisje van Logeerplezier op Ackersate geweest.Hij heeft het congenitaal myastheen syndroom, en is erg moe en heeft veel pijn. Wat heeft dit mannetje genoten. Van de mooie snoezelkamer en het heerlijke speelgoed wat er is. Wat een heerlijkheid dat je een eigen ingang en kleedruimte hebt in het zwembad. Ook een keurig park en heerlijk ruim en rustig. Wij komen zeker terug.

Xander en Eef 

 

Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom