Start een actie

Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen en clubs kunnen Stichting Logeerplezier steunen met een sponsoractie. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop, braderie of benefietwedstrijd.

Of collecteer tijdens verjaardagen, jubilea, doopgelegenheden of ingebruikname van een nieuw bedrijfspand. Ook is het mogelijk om Stichting Logeerplezier als (mede-)erfgenaam op te nemen in uw testament.

Ondersteuning

Stichting Logeerplezier werkt niet met standaardconcepten voor een actie, maar streeft er naar om samen met u een maatwerkactie uit te werken. Stichting Logeerplezier kan helpen met diverse promotiematerialen. Acties waar ter plekke geld wordt ingezameld – zoals bij een open huis of jubilieum – kunnen dit bedrag via een eenmalige machtiging aan ons overmaken.

Meer informatie

Neem gerust contact op met Patricia van Solingen voor tips, hulp of andere vragen.


Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom