De Organisatie

Stichting Logeerplezier wordt geleid door een onafhankelijk bestuur bestaande uit:

• Ir. Marc Gill’ard MBA, voorzitter
• Ir. Martijn Deurloo RC, secretaris en penningmeester
• Dhr. Dennis Blijleven, bestuurslid bijzondere zaken

Het bestuur is belast met alle bestuurlijke taken; voornamelijk beleidsvaststelling en controle van de operationele activiteiten. Het werk van de bestuursleden is onbetaald.

Aanvullend op het bestuur, zijn Patricia en Rini van Solingen nog steeds betrokken bij de stichting op verschillende fronten.

Patricia als ‘operationele manager’ bij de stichting. Dit betekent in de praktijk dat zij bezig is met onder meer: verwerken van alle vakantiereserveringen, contact met ouders, organiseren van de logeerweekenden, communicatie en pr, administratievoering, beheer van het huisje, en alle overige operationele taken.

Voor de volledigheid: ook het werk van Patricia en Rini is onbetaald. Alle inkomsten en donaties komen ten goede van de stichting. Zij doen dit naast hun reguliere werk. Patricia is trajectbemiddelaar bij IpsedeBruggen en Rini is technisch directeur bij Prowareness en daarnaast deeltijd-hoogleraar aan de TU-Delft.

 

Gegevens

Stichting Logeerplezier

Ligusterpark 42

2724 HJ  Zoetermeer

06-17784918

kvknummer 27320485 (RSIN: 819546252) – UitrekselKvK_20120606 (Digitaal uitrekselKvK sept 2019)

reknr NL77 INGB 0004 5199 01 tnv Stichting Logeerplezier

 

Doelgroepcommissie

Een aantal gezinnen dat regelmatig gebruik maakt van de voorzieningen van Logeerplezier maakt deel uit van de doelgroepcommissie. Zij staan de stichting bij met raad en daad. Immers, om de zorg en voorzieningen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften is het belangrijk om van meerdere kanten advies en tips te krijgen.

Comité van aanbeveling

Stichting Logeerplezier heeft een comité van aanbeveling en is trots dat onderstaande leden bereid zijn hun naam aan de stichting te verbinden.

Gert-Jan van den Ende en Erik van Trommel (Ernst en Bobbie)
De opzet van Stichting Logeerplezier is simpel, helder en doeltreffend: vakantie vieren in een aangepast vakantiehuisje. Aangepast op een gezin met een gehandicapt kind. Het klinkt zo simpel. Toch zijn er nauwelijks dit soort vakantiehuisjes te vinden waar zoveel faciliteiten voor het gehandicapte kind standaard te vinden zijn. Patricia en Rini snappen zelf heel goed hoe het is om met een gehandicapt kind op vakantie te gaan: waar loop je tegen aan, wat moet je allemaal regelen, wat moet je allemaal meenemen. Hun initiatief om met Stichting Logeerplezier daadwerkelijk een plezierige vakantietijd te hebben met een gehandicapt kind, juichen we dan ook van harte toe!

Paul Haarhuis
Vaak denken we dat we ons leven helemaal zelf in de hand hebben. Echter, niet alles is te plannen. Voor een gehandicapt kind kies je niet, dat plan je niet, het overkomt je. Vervolgens zul je daar je leven op in moeten richten, of je nu wilt of niet. Vakantie met het hele gezin is daarin ook erg belangrijk. Een gehandicapt kind vraagt bijzondere aandacht en in veel gevallen een bijzondere vakantieplek. Stichting Logeerplezier biedt zo’n bijzondere vakantiebestemming die volledig is aangepast voor gezinnen met een gehandicapt kind. Graag verbind ik dan ook mijn naam aan deze stichting. Ik weet als geen ander hoe belangrijk hun werk is.

Reni de Boer
Vakantie! Wie houdt er niet van? Lekker met je ouders en broers of zussen op vakantie. Of, nog leuker, een weekendje logeren zonder je ouders.
Handicap of niet, vakantie is de leukste tijd van het jaar. Stichting Logeerplezier zorgt ervoor dat de handicap geen beperking hoeft te zijn. En dat er allemaal dingen mogelijk in plaats van onmogelijk zijn. En daar houd ik van! Daarom steun ik de Stichting Logeerplezier.

Bert van Leeuwen
Ieder mens heeft op zijn tijd een periode van rust en ontspanning nodig. Stichting Logeerplezier maakt dat voor veel kinderen en gezinnen mogelijk, juist voor hen waar dit zo belangrijk voor is. Daarom steun ik Stichting Logeerplezier.

Over ons

Stichting Logeerplezier is een kleinschalige persoonlijke stichting zonder winstoogmerk die draait op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Positieve baten van de stichting worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en hulpmiddelen.
Family

Contact

Neem contact met ons opbottom